Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

El volum d'hores que està contractat cada un dels treballadors. Quin és el conveni que s'aplica actualment als treballadors Ens podríeu especificar la titulació de cada persona que s'ha de subrogar? Categoria professional segons conveni estan actualment contractats

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Collbató
Codi d'expedient:
1185/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: PITEN 32 hores setmana i CACUO 26 hores setmana. Convenio colectivo de trabajo de las empresas privadas que gestionan equipamientos y servicios públicos, afectos a la actividad deportiva y de ocio (código de convenio núm. 79001905012002). El Conveni de referència amb el que s'ha calculat el pressupost per la licitació és el Conveni col¿lectiu dels sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya. PITEN integradora social // CACUO mestre de primària. PITEN està contractada com a GRUP 1 segons conveni; CACUO, està contractat com a GRUP 3 segons conveni. Cobren per sobre conveni.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya