Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En relació al punt 1.2.4 de la clàusula 13 del Plec Administratiu, com a criteri automàtic es demana que es contracti el personal pel període íntegre del contracte amb un valor de 30 punts. Això seria des de l'inici del servei 15 de setembre 2019 fins al 30 juliol 2022. És a dir, que es fa un contracte per un període d'uns 2 anys i 10 mesos. D'acord amb la taula de subrogació seria un contracte model 501 Contracte per Obra o Servei determinat a temps parcial.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Collbató
Codi d'expedient:
1185/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: El criteri automàtic on es demana que es contracti el personal pel període íntegre del contracte amb un valor de 30 punts, implica la contractació des del 15 de setembre 2019 fins al 30 juliol 2022. Habitualment des de l'1 fins el 15 de juliol el personal fa feines de tancament de curs. L'entitat, però, pot presentar una proposta d'activitats per la primera quinzena de juliol i deixar les feines administratives del tancament de curs per la segona quinzena. El mes d'agost entenem que correspon a les vacances del personal. Pels cursos 2020-2021 i 2021-2022 del dia 1 al 15 de setembre ja es poden fer les feniens de preparació del nou curs amb reunions amb escoles, instituts,famílies, preparació d'itineraris formatius, etc, per poder iniciar les classes amb els infants i joves durant la segona quinzena de setembre.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya