Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Tras la publicación del annex-4 BIS nos surge la siguiente duda: el precio global y el importe fijo de la provisión para situación de emergencias viene referenciado al total de 18 meses y sin embargo, los módulos calculados mediante precios unitarios, tienen los totales anuales, y en el total final se suman todas las cantidades, mezclando las referidas a 18 meses junto con las referidas a 12 meses, reflejando un total presupuesto (843.465, 03 eur sin IVA para 18 meses), que no coincide con el de licitación especificado en los pliegos (862.275,03 eur sin IVA para 18 meses).

Òrgan de contractació:
Institut Municipal de Serveis Socials
Codi d'expedient:
20180321
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, s'ha detectat un error en el nombre d'unitats que consten en el annex 4 bis PCAP que estan computades per anualitat i no per a la durada total del contracte. El nombre correcte d'unitats per a la durada total del contracte (18 mesos) del mòdul de servei de tècnic mig expert són 450 i per al mòdul de servei de personal qualificat amb funcions de treballador familiar són 225, d'acord amb el annex 4 bis que ha estat publicat com a esmena.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya