Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'˛rgan de contractaciˇ que ha fet la publicaciˇ.

 

P039 - Capacitaciˇ hosts - Entenem que la carrega final de vCPUs i RAM dels servidors, serÓ al llarg de servei proposat. Podem anar dimensionant els equips segons les cÓrregues actual dins el perÝode corresponent del servei per˛ sempre garantint les requisits de disponibilitat?. Es a dir, si al any 3 necessito 220vCPU, dimensionem l'equipament per a garantir-lo i complir amb les necessitats d'alta disponibilitat i si creix ja anirem afegint el corresponents equips.

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000008
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tot el maquinari, servidors i components, necessari per suportar la cÓrrega total especificada a l'article 4.2 SERVIDORS del plec de prescripcions tŔcniques s'ha de lliurar a l'inici del contracte quan s'executi el projecte d'aprovisionament i renovaciˇ tecnol˛gica corresponent. No obstant, si estÓ justificat i Ús d'interŔs, es podria plantejar fer un desplegament i instal┐laciˇ parcials del maquinari, i desplegar la resta segons les necessitats de cada moment.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya