Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

P038 - Llicenciament - Es pot plantejar utilitzar llicències de Windows Server OEM 2019 per cobrir les necessitats d'actualització de versió al llarg del contracte?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000008
PDF PDF i XML

 

Resposta: Segons s'especifica al paràgraf Periodicitat de l'article 5.2 PLA D'ACTUALITZACIONS, en el cas de Windows Server es demana realitzar al llarg del contracte 2 actualitzacions de major release: una per actualitzar a la versió més recent disponible actualment amb el llicenciament existent (Windows Server 2016), i una altra per actualitzar a una versió superior de les que s'alliberin al llarg del contracte. El plantejament d'utilitzar llicències de Windows Server OEM 2019 dona resposta parcial a les necessitats, i en algun moment del contracte caldria complementar-ho amb llicenciament addicional donat que el llicenciament OEM no cobriria la segona actualització que es demana (... actualitzar a una versió superior de les que s'alliberin al llarg del contracte).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya