Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Buenos días: Por favor, necesitamos aclaración respecto al número de personal adicional para la gestión de la cuenta. En el Anexo VII pone claramente:"Por tanto, como mínimo se propondrán 2 persones y como a máximo 4 personas", es decir, 2 personas adicionales. En cambio, en la valoración del punto CALIDAD EN LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO se da la opción de valorar con 1,5 puntos hasta 3 personas adicionales diplomadas en turismo. Gracias, un saludo

Òrgan de contractació:
Universitat Rovira i Virgili
Codi d'expedient:
SE0015/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, D'acord com indica el punt 19 del quadre de característiques apartat 2 B2) Nombre de persones diplomades en turisme, grau en turisme o titulació equivalent, que composaran l'equip de treball de persones encarregades de gestionar els diferents encàrrecs de servei, i que millora l'establert en el Plec de prescripcions tècniques. Les persones encarregades de gestionar els diferents encàrrecs sön 1 obligatoria i com a màxim 2 addicionals. No es té en compte el responsable del contracte ja que tal com indica el plec: D'acord amb la clàusula quarta del Plec de prescripcions tècniques, "el responsable de l'equip haurà de disposar de la titulació de diplomat en turisme, grau en turisme o títol equivalent o bé acreditar una experiència en l'organització dels viatges denominats en aquest Plec mínima de 3 anys (en el sector de l'agència de viatges)".

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya