Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

Benvolguts/des Ens agradaría confirmar que el pagament de las fras. Emeses serà a 30 dies factura emesa, el dia de pagament que correspongui. Es a dir, una fra. emesa el dia 1 de juliol es pagarà a 30 dies, data de pagament mensual, per exemple 5 d'Agost. Ens ho podrien confirmar, si us plau? Gràcies,

Òrgan de contractació:
Universitat Rovira i Virgili
Codi d'expedient:
SE0015/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com estableix l'article 198.4 de la "Ley 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic..." hem d'abonar el preu dins els 30 dies següents a la data d'aprovació de les certificacions d'obres o dels documents que acreditin la conformitat amb allò disposat al contracte dels bens entregats o serveis prestats. L'article 210.2 estableix que l'administració ha de donar la conformitat dins el mes següent a l'entrega o realització de l'objecte del contracte, o en el termini que s'estableixi al plec de clàusules administratives.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya