Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

PCAP - Annex Presentació oferta sobre C Lot 3 Pestanya Altres criteris: Pel que fa al apartat "Increment anual de l'abonament de dades" en el subapartat "Nous Abonament de dades en roaming" els criteris de valoració es defineix com "0,15 punts per cada nou abonament addicional de dades amb roaming proposat pels licitadors fins a un màxim de 2 abonaments (fins a 0,3 punts)." però només hi ha un abonament. Cal entendre que els 0,3 punts van íntegrament a aquest abonament ?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si, atès que aquest és un increment sobre el nou abonament de dades de roaming proposat anteriorment que en cap cas pot ser superior a un, i per tant es valorarà amb la puntuació màxima l'oferta que proposi un major increment anual, i es puntuarà a la resta proporcionalment entre el màxim ofert i el mínim requerit, d'acord amb el que s'especifica a la pàg. 17 del PCAP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya