Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

La possibilitat d'acreditar mitjançant la classificació empresarial NOMÉS opera en relació a la solvència tècnica o professional? O TAMBÉ en relació a la solvència econòmica i financera?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com estableix l'article 65.1.b) del TRLCSP, l'empresari pot acreditar la solvència indistintament mitjançant la classificació corresponent al contracte o bé amb l'acompliment dels requisits específics. Per tant, la classificació substitueix l'acompliment de la solvència específica esmentada al plec en la seva totalitat (inclosa la econòmica i financera i la tècnica i professional)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya