Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Els criteris que estableix l'apartat F per demostrar la solvència econòmica i financera (volum anual de negoci mínim i patrimoni net), són exigibles de manera acumulativa o alternativa. És a dir, cal acreditar el compliment d'ambdós criteris (volum de negoci i patrimoni net), d'acord amb els mínims que estableix el plec, o n'hi ha prou amb acreditar un d'ells?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com diu l'apartat F del quadre de característiques del PCAP, els licitadors hauran de disposar de la suficient solvència econòmica i financera especificada, és a dir, d'amdòs criteris. En la documentació a incloure al sobre s'ha d'incloure declaració i DEUC on es declara que es disposa de la solvència. L'acreditació del compliment només l'haurà d'efectuar l'empresa licitadora en qui recaigui la proposta d'adjudicació per haver presentat la millor oferta, amb caràcter previ a l'adjudicació, tal i com s'especifica a la pàgina 16 del PCAP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya