Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Quan es parla de "documentació acreditativa de les referències tècniques per a la ponderació dels criteris d'adjudicació... assenyalats en l'apartat 2 de la clàusula...." del sobre núm.2A, fa referència a la presentació de proves gràfiques (com captures de pantalla) dels resultats de les avaluacions segons les diferents eines, o amb menció de la font que s'ha fet servir és suficient? A la descripció dels criteris amb judici de valor, a la pàgina 20, es fa referència a reflectir els resultats complimentant el quadre Excel. El dubte és si a més a més, és necessària la captura de pantalla que ho justifiqui.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
19001367
PDF PDF i XML

 

Resposta: Suggerim aportar les captures de pantalla dels resultats on es vegin totes les dades i la font dels resultats per justificar les dades registrades a la plantilla Excel i evitar possibles errades.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya