Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Si és per l'exercici de Bon Us de L'Espai, a la plantilla no s'ha de posar el import per Suport, només Subtotal i Total, per què parlen de suports a la resposta? No us referireu a la plantilla de Condicions Econòmiques? En aquest cas vam preguntar en el seu dia i ens vau dir que els imports Nets eren abans de Fee i IVA"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
19001367
PDF PDF i XML

 

Resposta: A la plantilla BON ÚS DE L'ESPAI PÚBLIC la inversió sempre ha d'incloure el fee i l'Iva. A la resposta es mencionaven els suports per deixar-ho més clar en referència al SOI. A tots els fulls de la plantilla (TV, premsa, ràdio i digital) s'ha de incloure fee i IVA. A l'annex TARIFES I PUNTS, a l'import brut de les tarifes indicades (premsa, revistes, ràdio, premsa digital, exterior),s'ha d'aplicar el descompte ofert que donarà l'import net. En aquest document no s'inclou ni fee ni IVA. En el cas de Cgrp's (TV) i CPM/CPC/CPV (digital) també és l'import net, sense fee ni IVA.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya