Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, En referència a l'Annex 3 MODEL DE PRESENTACIÓ DE L'OFERTA DE QUALITAT SOTMESA A CRITERIS AUTOMÀTICS, al segon punt dels aclariments de la la part inferior s'esmenta que l'índex RDH s'ha de realitzar només dels membres exigits a l'Annex 6 seguint el model de l'Annex 9. No obstant, trobem diferències entre els membres que apareixen a aquest l'Annex 6 (només el Delegat i el Cap d'Obra) i els que apareixen a l'Annex 9 (Delegat, Cap d'Obra, Resp. instal·lacions i Resp. posada en marxa). Voldriem saber quin dels dos es el correcte. Salutacions

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN1800713
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'Annex 9 conté un error, doncs l'índex RDH es calcularà només amb el membres exigits a l'Annex 6 (Delegat i Cap d'Obra).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya