Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Es demana quina documentació s'ha d'incloure en el sobre A; i en el sobre B. I també si l'oferta tècnica és una per cada lot, o bé es pot presentar un únic document on es faci menció als lots.

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20180163
PDF PDF i XML

 

Resposta: En primer lloc, recordar que el número d'expedient és el 20180153, tot i que l'anunci de licitació a la plataforma consta el número 20180163. Considerant que es va esmenar aquest extrem, els licitadors quan es refereixin a aquest expedient hauran de fer constar el número 20180153. Els licitadors, en el sobre A, i d'acord amb les instruccions que consten a la clàusula 11.7 del plec de clàusules hauran de presentar una declaració indicant el/s lot/s al/s qual/s es presenta. La mateixa clàsusula diu que en haver-se establert criteris de valoració automàtica, les empreses licitadores hauran d'incloure en el sobre b la seva proposició econòmica a través del document PLANTILLA OFERTA ECONÒMICA; la documentació que es demana al plec de prescripcions tècniques (per tant, inclòs el detall de l'oferta tècnica); la plantilla ANNEX CRITERIS AUTOMÀTICS; i la documentació que es demana adjuntar respecte d'alguns criteris. Pel que fa a la forma en què s'ha de presentar l'oferta tècnica (que ha d'anar al sobre b), el rellevant és que quedi clar (ja sigui en un únic document o bé diversos) la informació relativa a cadascun dels lots als quals es presenta.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya