Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/2VTEmjS

 

Ens demanen que facilitem els documents tipus per a la presentació de la següent documentació que s'ha de presentar en el sobre A: - Compromís d'adscripció de mitjans materials i/o personals. - Declaració sobre les garanties en el tractament de dades de caràcter personal. - Declaració dels lots als quals es presenten.

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20180163
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'informa que per aquesta licitació no s'han redactat un documents tipus, i, per aquest motiu, els documents que es relacionen es podran presentar en el format que l'empresa consideri oportú. Respecte a la declaració sobre les garanties en el tractament de dades de caràcter personal, l'empresa haurà d'aportar la declaració que consta a la clàusula 25 del PCA.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya