Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

En relació a la licitació amb codi d'expedient 2018/0012913, agrairia ens poguessin respondre a la següent consulta: - A l'hora d'omplir el "model de proposició relativa als criteris avaluables de forma automàtica" (annex 2), al punt "oferta formativa per cadascun dels treballadors destinats a l'execució del contracte", hem d'oferir un número d'hores biennals. El criteri de valoració diu "Es valorarà el nombre d'hores ofertes a disposició de la Diputació. Per cada 1 hora de formació que s'ofereixi s'atorgarà 1 punt, fins a un màxim de 31 punts". El màxim d'hores que podem oferir, 31 hores, es consideren anuals o biennals?

Òrgan de contractació:
Consorci del Patrimoni de Sitges
Codi d'expedient:
2018/0012913
PDF PDF i XML

 

Resposta: Encara que és cert que no s'explicita prou clarament, entenem que aquest màxim d'hores addicionals de formació és de 31 HORES BIENNALS.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya