Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Quin és el format d'entrega de l'exercici "hipotètic"? En el plec de condicions es parla d'una memòria d'un màxim de 14 pàgines en la que s'accepten croquis, no obstant en l'annex adjunteu un format d'entrega per projecte executiu. No queda gens clar el format en el que s'ha de desenvolupar la proposta ni el contingut d'aquesta (...plantes, seccions, imatges ?)

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Adjunto resposta de la Direcció d'Equipaments Educatius: "Tal com diu en les bases, la màxima extensió de l'oferta tècnica no pot ser superior a 14 folis DIN-A4 escrit a 1 pàgina. Si l'equip licitador estima convenient fer servir un format superior per a la confecció de croquis a mà alçada i de la planificació, el CEB considera convenient no excedir del format DIN-A3, mida que suposaria (dintre del còmput total) 2 DIN-A4. El nivell de definició queda a criteri del licitador i el que consideri necessari per a explicar la seva proposta, amb els mínims que marca el plec i amb l'espai màxim a complimentar de fulls i formats a presentar. El document "19_018 Annexes", fa referència a l'exemple facilitat per a l'elaboració de la proposta." Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya