Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, tenim dubtes sobre: SOBRE A, Contingut: 1- Els apartats c, d i e són uns documents apartat de la DEUC? 2- On es pot trobar el quadre de característiques on està l'apartat J i K que es refereixen tant en l'apartat d (altra documentació) i e (garantia provisional)? SOBRE B 1 Quin és el format? A3 com especifica en el document '19_018 Annexes' en les primeres pàgines o A4 com especifica en el document descarregat del sobre electrònic? 2- A què es refereix amb incloure criteris quantificables de forma automàtica (sobre B) a diferència de la informació de l'oferta de caràcter rellevant avaluable de forma automàtica (sobre C)

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Adjunto resposta de la Direcció d'Equipaments Educatius: "Sobre A: En el sobre A només cal adjuntar el DEUC. Tal com diu en les bases, al "quadre de característiques", apartat J i K, no es necessari a altre documentació a presentar per les empreses licitadores o per empreses proposades com adjudicatàries, ni la garantia provisional. Sobre B: Tal com diu en les bases, la màxima extensió de l'oferta tècnica no pot ser superior a 14 folis DIN-A4 escrit a 1 pàgina. Si l'equip licitador estima convenient fer servir un format superior per a la confecció de croquis a mà alçada i de la planificació, el CEB considera convenient no excedir del format DIN-A3, mida que suposaria (dintre del còmput total) 2 DIN-A4. El document "19_018 Annexes", fa referència a l'exemple facilitat per a l'elaboració de la proposta. Tal com diu en les bases, en el apartat "contingut del sobre B, i si es cau, del sobre C", les empreses licitadores han d'incloure en el sobre B tota la documentació relacionada amb els criteris d'adjudicació sotmesos a judici de valor i al sobre C la documentació relativa als criteris quantificables de forma automàtica. Així mateix, la inclusió en el sobre B d'informació avaluable de forma automàtica del sobre C, comportarà l'exclusió de l'empresa licitadora." Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya