Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Només estem interessats en presentar-nos al LOT 4 de Coordinació de Seguretat, podrien confirmar-me si en l'elaboració del SOBRE B en aquest cas també s'apliquen els aspectes del punt 1 SOBRE ASPECTES CONCRETS: - memòria explicativa de la solució proposada incloent 6 criteris de sostenibilitat i millores ambientals - programació de treballs - valoració estimativa del cost i terminis d'execució de les obres??? No entenem de quina forma voleu aplicar aquests aspectes en una licitació de Coordinació de Seguretat, ens ho podeu aclarir si us plau? Atentament.

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Adjunto resposta de la Direcció d'Equipaments Educatius: "Tal com diu en les bases, cada proveïdor respondrà i argumentarà des del punt de vista del LOT al que es presenta. Per exemple, si es presenta al LOT3: Gestió integrada d'obres: Project Manager i Direccions d'execució, totes les respostes es referiran a la part d'aquestes activitats." Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya