Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Dintre del SOBRE A s'ha d'aportar un compromís d'adscripció de mitjans materials i/o personals. Entenc que és un compromís de matenir la pòlissa de Responsabilitat Civil durant la durada del contracte en cas de ser adjudicataris, i també dir que tenim els certificats de garantia de al qualitat i/o gestió mediambiental. El problema és que a l'hora de pujar la documentació a la plataforma al SOBRE A només deixan pujar el DEUC. Com es pot fer per afegir aquest compromís? Gràcies.

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Ara al sobre A només han d'adjuntar el DEUC. Les acreditacions les haurà d'acreditar del proposat com a adjudicatari. Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya