Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. Del Quadre de característiques del contracte, apartat G4 Certificats acreditatius del compliment de les normes de garantia de la qualitat i/o gestió ambiental. Ens podríeu informar de què es tracta exactament? 2. De la Disposició General 9a, punt 9.2, entenem que es permet presentar-nos a nom d'un autònom (com empresa licitadora) amb un equip d'autònoms col·laboradors de diferents titulacions. Si arribats al punt d'una adjudicació d'un contracte derivat, no ens interessa la formalització d'una UTE, i en aquell moment tenim una empresa constituïda la qual l'autònom adjudicatari és un dels administradors d'aquesta empresa, es podria fer el traspàs del contracte cap a l'empresa? 3. Podeu aclarir-nos amb un exemple el segon paràgraf del punt 10.3 de les Disposicions Generals? (No obstant això, respecte als criteris...)

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, No cal aportar cap certificat. Cal que l'oferta i la prestació s'ajusti als requisits que consten al plec tècnic. 2. Els contractes derivats s'adjudicaran al licitador adjudicatari de l'acord marc. 3. Aquest paràgraf aclareix que no es pot comptar per completar la solvència amb empreses que, per exemple, no tenen en el seu objecte social la realització dels serveis que impliquen les capacitats amb les quals es pretén completar la del licitador. Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya