Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En l'apartat B del sobre B tenim varis dubtes. 1 CRITERIS SOCIALS. Dubte: En aquest apartat caldria fer una llista amb tots els colaboradors de l'equip amb la titulació de cadascú i una carta de compromís? Si tenim un colaborador que es presenta com a licitador en un altre LOT el podem incloure? 3 EXPERIENCIA DE LES PERSONES DE L'EQUIP Dubte: els treballs que s'han realitzat han de ser del licitador? o poden incloure treballs dels colaboradors?

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Sí cal en el sobre B llista amb els col¿laboradors/es de l'equip amb titulació. La carta de compromís no és necessària en aquesta fase. Un col¿laborador que es presenta com a licitador en un altre lot es pot posar sempre que pugui exercir la responsabilitat que comporta, sota la responsabilitat del licitador. Sobre l'experiència de persones de l'equip, es tracta de l'experiència de les persones que desenvoluparan el projecte en la redacció, seguiment, etc... en aquests tipus de treballs en espais i edificis públics proposats per l'administració. Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya