Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, tenim dubtes respecte a la justificació del compliment dels punts G3 i G4. Al punt G3 es fa referència als mitjans materials i/o personal adscrites a l'execució del contracte que han respectar com a mínim els indicats a l'apartat G1. però a l'apartat G1 no es parla de mitjans materials i/o personals. A la pàgina 25, al punt 10.2 es torna a fer referència al punt G3 sense algun tipus d'aclariment. Al punt G4 es fa referència a certificats acreditatius del compliment de les normes de garantia de la qualitat i/o gestió mediambiental: i es demana que la proposta que s'adjudiqui haurà de tenir les característiques mediambientals expressades en el plec administratiu i tècnic. A la resta del plec administratiu no es fa cap referència a quines son les característiques mediambientals requerides i el plec tècnic es una fitxa d'ubicació de la proposta. A que es refereix exactement aquest punt? Que s'està demanat als equips? Quin tipus d'acreditacions o certificats o compromisos s'han d'aportar?

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
A145 19 018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Adjunto resposta de la Direcció d'Equipaments Educatius: "Per a justificar el punt G3 i el punt 10.2, en que fa referència al G1, com a mínim s'ha d'aportar la justificació de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals d'import mínim de 150.000¤ o el compromís vinculant de subscripció d'aquesta assegurança en cas de ser adjudicatari. El punt G4 es valorarà en funció dels certificats acreditatius del compliment de les normes de garantia de la qualitat i/o de gestió mediambiental que aporti el licitador a la seva oferta." Atentament,

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya