Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

(1) Respecte a la documentació exigida al sobre A. A efectes d'integrar la solvència tècnica per mitjans externs, la 'DECLARACIÓ RESPONSABLE art. 140.1.a) LCSP' de l'annex 1 implica declarar 'PRIMER. Que em disposo a participar en la licitació per a l'adjudicació dels contracte de serveis relatiu a la GESTIÓ DEL CENTRE DE DIA DE LA POBLA DE MAFUMET'. Per tant, seguir aquest model podria provocar confusió en la identificació de l'entitat licitadora i l'entitat que ofereix la solvència?. ·(2) Insistim en conèixer el % d'absentisme anual de l'equip professional a efectes de poder fer una exacta avaluació dels costos laborals. Aquest demanda es contempla a l'article 130 de la LCSP. · (3) Respecte al servei de transport adaptat. Podem saber quines dues entitats gestionen el servei actualment? ·(4) Respecte a l'horari d'atenció. A la clàusula tercera del Plec de Prescripcions Tècniques s'indica que 'l'horari d'acolliment diürn garantirà 10 hores diàries d'atenció, totes els dies laborables de l'any, de dilluns a divendres. L'horari genera serà de 9:00 a 17:30 hores". Identifiquem que l'horari d'obertura, que és el que es contempla també a la valoració econòmica, garanteix 8 hores y mitjan d'atenció i no 10 hores. Per tot això, volem confirmar que l'horari del servei és de 9:00 a 17:30 a efectes de poder ajustar la nostra proposta global, tant econòmica com tècnica.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Pobla de Mafumet
Codi d'expedient:
107/2018
PDF PDF i XML

 

Resposta: Benvolguts/es, Es procedeix a donar resposta a les preguntes plantejades en el marc del procediment de licitació relatiu a la Gestió integral del Centre de dia de La Pobla de Mafumet.

Documents

 
Preguntes plantejades 2
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya