Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

PCAP - Annex Presentació oferta sobre C Lot 3 Pestanya Altres criteris: Pel que fa al apartat "Increment anual de l'abonament de dades" en el subapartat "Nous Abonament de dades en roaming" els criteris de valoració es defineix com "0,15 punts per cada nou abonament addicional de dades amb roaming proposat pels licitadors fins a un màxim de 2 abonaments (fins a 0,3 punts)." però només hi ha un abonament. Cal entendre que els 0,3 punts van íntegrament a aquest abonament ?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si, atès que aquest és un increment sobre el nou abonament de dades de roaming proposat anteriorment que en cap cas pot ser superior a un, i per tant es valorarà amb la puntuació màxima l'oferta que proposi un major increment anual, i es puntuarà a la resta proporcionalment entre el màxim ofert i el mínim requerit, d'acord amb el que s'especifica a la pàg. 17 del PCAP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya