Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

INCID╚NCIA RESOLTA: la incidŔncia tŔcnica en el sistema d'agregaciˇ de la informaciˇ amb la Plataforma de Contrataciˇn del Sector P˙blico del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. AixÝ mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Lot 3: PÓg. 64 del PCAP. "Millora d'ANS": En el cas de que de igualat el llindar 4, ┐la puntuaciˇ seria de 0,2 punts (0,1 punts per millorar el grau 3 + 0,1 per arribar al grau 4)? PÓg. 65 "penalitzaciˇ mÓxima" En l'Excel no hi ha casella per incloure la penalitzaciˇ mÓxima, on s'ha de indicar?

Ďrgan de contractaciˇ:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informaciˇ de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es torna a publicar el PCAP amb aquest error tipogrÓfic corregit per tal d'aclarir millor aquest dubte. on diu PÓg. 64 : 0,1 punts en cas que s'igualin el llindar de grau 3 al valor del llindar de grau 4 indicat al PPT. Ha de dir: 0,2 punts en cas que s'igualin el llindar de grau 3 al valor del llindar de grau 4 indicat al PPT. PÓg. 65: Es publica l'excel amb la correcciˇ.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya