Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Lot 2: Pàg. 59 del PCAP. "Millora d'ANS": En el cas de que de igualat el llindar 4, ¿la puntuació seria de 0,8 punts (0,3 punts per millorar el grau 3 + 0,5 per arribar al grau 4)? En el cas de millorar l'oferta en tots 6 indicadors fins el grau 4, la puntuació seria (0,3 +0,5) * 6 = 4,8 punts als que hauriem de sumar 0,3 *6 =1,8 puts per millora del llindar de grau 1 o2. La suma resultant es 6,6 punts quan el màxim de l'apartat es 6 punts. Pàg. 59 "penalització màxima" En l'Excel no hi ha casella per incloure la penalització màxima, on s'ha de indicar?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es torna a publicar el PCAP amb aquest error tipogràfic corregit per tal d'aclarir millor aquest dubte. on diu Per millorar el llindar de grau 1 o de grau 2: 0,3 punts. Ha de dir: Per millorar el llindar de grau 1 o de grau 2: 0,5 punts. Respecte la "penalització màxima" es publica l'excel amb la correcció

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya