Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

- De la mateixa forma que en aquest expedient, es compromet el CTTI a portar a terme l'adquisició de tal equipament a l'adjudicatari en el supòsit de que, finalitzat el contracte objecte de la present licitació per qualsevol causa, l'adjudicatari de la posterior licitació convocada per el CTTI amb el mateix objecte de la present no ho faci o si tal licitació quedi deserta per qualsevol circumstància?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: No. Tal i com especifica el Pla de devolució del servei al PPTP l'adjudicatari haurà d'oferir el maquinari de la seva propietat adscrit als serveis objecte del contracte al nou proveïdor entrant o a terceres parts anomenades pel CTTI sense que això s'estableixi com a obligació d'adquisició per cap de les parts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya