Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

- Es demana compromís d'adquisició del material residual segons l'Annex 7. Es podria realitzar mitjançant descompte en la factura de serveis durant el procés de transició? És a dir, en comptes d'emetre factura de l'actual proveïdor al nou adjudicatari, es podria fer mitjançant el propi client? És possible descomptar del preu dels serveis i durant el procés de transició l'import total d'adquisició? - En cas que no sigui possible, quins conceptes apareixeran en la factura del proveïdor sortint? Tindrem dades d'alta d'equipament i residual individual?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Descripció de l'esmena: Correcció

Resposta: - No és possible, atès que es tracta d'un acord entre dos empreses (proveïdors sortint i entrant) que no són Centre de Telecomunicacions (receptor del servei) - Atès que es tracta d'un acord entre dos empreses (proveïdors sortint i entrant) que no són Centre de Telecomunicacions (receptor del servei) no podem donar informació al respecte.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya