Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.2.6.42. L'adjudicatari haurà d'oferir terminals de gamma molt alta dels principals fabricants. a la pàgina 30, es requereix que a les propostes s'ofereixin terminals de gamma molt alta. Quins models es consideren de gamma molt alta? En quins volums es requereixen terminals d'aquestes característiques?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Dels terminals descrits en el plec tots els considerats com a gamma molt alta exceptuen l'iphone 6S, en el moment de redacció del plec i caldrà actualitzar als equivalents actuals.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya