Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.2.6.41. En la taula següent es mostren les gammes de terminals assimilades a cada perfil d'usuari i els terminals disponibles en el servei a data 1/6/2018. (PÀG. 30) . A la descripció dels terminals de perfil Premium disponibles actualment s'inclouen terminals d'una forquilla molt amplia de prestacions i preus. Poden aportar més detall del tipus de terminal que es requereix en aquest perfil?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Dels terminals descrits en el plec, l'inclòs en el moment d'escriptura del plec era Iphone 6S ( terminal inclòs en el cost del servei ), caldrà actualitzar als equivalent actuals.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya