Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.2.6.37. En cas d'avaria, l'adjudicatari haurà de reparar o substituir el terminal avariat per un altre terminal equivalent del catàleg de la mateixa gamma. Tant la reparació com la substitució seran a càrrec de l'adjudicatari, que no podrà facturar ni la reparació ni la substitució. S'inclourà la substitució sense cost de terminals no reparables per causes atribuïbles a client, fins a un màxim de l'1% anual d'incidències de serveis respecte a la planta total instal·lada. Necessitaríem saber quin ha estat el volum de reparacions el darrer any segons tipologia (danys coberts per garantia, trencament de pantalla, oxidació, problemes de software¿)

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: El volum de substitucions de terminals és d'uns 175 mensuals. No disposem de dades del detall del tipus de mal funcionament.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya