Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.2.2.10. Disposar d'eines de tarificació. Les estadístiques només les podríem donar dels propis accessos. No obstant, aquestes estadístiques i la dels accessos dels altres proveïdors les té en global la plataforma de comunicacions. Així doncs, entenem que aquest requeriment recaurà en el proveïdor d'aquesta plataforma, correcte?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Aquest requeriment implica a tots els components de la solució, tant als equipament de comunicacions multimèdia com a tots els equipament de la solució del licitador.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya