Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.2.2.6. Garantir que es manté la numeració de la Generalitat tant en trucades entrants com sortints. El número presentat en les trucades sortints ha de ser el número directe (fix o mòbil) de l'usuari que truca o el de capçalera de cada seu si així es demana per part de l'usuari. Aquest requeriment entenem que recau en el equipament de comunicacions multimèdia, correcte?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Aquest requeriment implica a tots els components de la solució, tant als equipament de comunicacions multimèdia com a tot els equipament de la solució del licitador.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya