Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.1.3.11. Xarxa intel·ligent: servei de número lògic que comença per les xifres 900, 901 o 902 i que gestiona les trucades rebudes segons les necessitats de l'usuari, per donar redundància de proveïdor als serveis del lot 1. Com està previst que funcioni la redundància amb els serveis 900, 901 i 902 del Lot 1? Com la mateixa numeració no pot estar activa en dos operadors diferents, quin mecanisme s'ha pensat? Entenem que hem de reproduir en la plataforma de redundància els arbres i configuració dels serveis del Lot 1 (40 números, 1,5 Milions de minuts/any en cas de caiguda de la xarxa intel·ligent de l'operador del Lot 1) Correcte? Quina concurrència de trucades hi ha en aquests serveis o quin número d'agents en horari de màxima càrrega hi tenen atenent aquests serveis?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Aquest servei només s'activarà en el cas que sigui necessari dotar de redundància un servei determinat. L'objectiu és disposar de diferents números de xarxa intel·ligent amb un mateix o diferents arbres d'encaminament. No hi ha cap servei actiu actualment amb aquesta necessitat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya