Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat II.1.3.8. Les funcionalitats bàsiques de centraleta requerides com a mínim per a aquest servei son les següents: - Definició de grups de salt de trucades, grups de captura, filtres cap/secretari/a, desviaments, entre d'altres. - Configuració de l'atenció telefònica mitjançant locucions, bústies, cues de trucades, sistemes d'operadora automàtica, entre d'altres. - Gravació de trucades, tant entrants com sortints. Quin és el propòsit de la gravació de trucades? Quin volum de minuts/mes s'haurien de gravar? S'han de gravar totes les extensions mòbils? Quin període de retenció de les gravacions hauríem de garantir? Per a quants usuaris es vol la gravació o quin volum de trucades simultànies es volen gravar?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'han de gravar totes les extensions que tenen activada aquesta funcionalitat ( volumetria estimada en el Annex 3 del PCAP ), la retenció tal com diu el plec tècnic s'ha d'adequar als requeriment legals vigents. A nivell de minuts es una tarifa plana i per tant il·limitada

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya