Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

¿ Apartat 1.5.8. En la taula següent es detalla la distribució del volum anual de trànsit sortint en funció del seu destí (P.9). a l'apartat d'abast es mostra una volumetria de transits de trucada que no coincideix amb la volumetria de l'arxiu 03_20180104_PCAP Annex 3_2 Presentació oferta sobre C Lot 3.xlsx. Quina volumetria s'ha de tenir en compte per construir la proposta?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les quantitats de l'annex 3 del PCAP són una estimació de consums previst a partir de 2019, la taula del plec tècnic és els consum reals de 2016.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya