Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

- En el Annex 7 Inventari d'equipament a comprar el seu residual. L'adjudicatari ha de fer la compra de l'inventari exposat, però aquest no és lògicament tot el material del plec. Això vol dir que el restant material és propietat del CTTI o bé que la resta de material esta amortitzat i per tant no té residual? És a dir, que previ pagament de l'import que es detalla en el PCAP, l'adjudicatari serà propietari de tot el material abast de la licitació o bé únicament de l'inventariat de l'Annex 7 ?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'adjudicatari passarà a ser propietari de l'equipament inventariat a l'Annex 7 del PCAP, la resta d'equipament que és propietat del CTTI únicament passarà a gestionar-se per l'adjudicatari amb dret d'explotació però en cap cas es transferirà la seva propietat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya