Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

PCAP - Annex Presentació oferta sobre C Lot 3 Pestanya Altres criteris: En el cas del criteri de valoració "Perfil amb roaming estatal", no entenem que la resposta sigui un quadre amb text obert, significa això que es pot condicionar la millora a la contractació de noves tarifes amb diferents preus al que apareix al PxQ, o bé altres possibles condicionants?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: La resposta ha de ser si s'ofereix que els usuaris VIP que puguin utilitzar la xarxa de qualsevol operador dintre del territori estatal, tal com es descriu al PCAP .Cal respondre si o no.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya