Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

PCAP - Annex Presentació oferta sobre C Lot 3 Pestanya Altres criteris: On s'ha de reflectir el preu dels abonaments addicionals i com lliguen amb l'abonament addicional de l'apartat "increment dels abonaments de dades"?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: En l'aparta d'increment, no hi ha preu, s'ha de definir l'increment anual respecte l'abonament proposat en l'apartat nou abonament de dades Es corregirà el fitxer 03_20180104_PCAP Annex 3_2 Presentació oferta sobre C Lot 3 via esmena al perfil del contractant perquè només hi hagi una línia.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya