Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Apartat II.1.1. Transformacions sol·licitades com a part del servei. S'indica que "Un dels objectius d'aquest plec és concentrar el màxim d'usuaris possibles a la plataforma OSV corporativa i evolucionar cap a telefonia IP fins al terminal de l'usuari. Amb aquest objectiu es demana: ¿ Substituir les centraletes tradicionals del servei integral de veu per extensions de la plataforma OSV corporativa. ¿ Transformar les extensions analògiques o digitals cap a extensions IP en la mesura que el cablejat de les seus ho permeti. ¿ Incorporar a la plataforma OSV corporativa als usuaris de línies de telefonia analògiques o digitals en la mesura del possible. ¿ Tendir a migrar els usuaris de la plataforma OXE cap a la plataforma OSV corporativa en la mesura que sigui possible. Per exemple, en casos de trasllats, ampliacions importants de servei, requeriments de noves funcionalitats només disponibles a l'OSV, etc. " a) Es limiten les possibilitats de concentració d'usuaris només a la plataforma OSV corporativa o es deixa llibertat al licitador per contemplar altres possibilitats? b) L'objectiu és unificar tot el servei integral de veu en una única plataforma corporativa (OSV o OXE)?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: a) NO ES LIMITA LA CONCENTRACIÓ D'USUARIS. b) NO. L'OBJECTIU ES DISPOSAR D'UNA SOLUCIO DE TELEFONIA AMB EL MAXIM NIVELL DE FUNCIONALITATS I AMB UN PLA DE TRANFORMACIÓ COHEREN AMB ELS REQUERIMENTS, INFRAESTRUCTURES RELACIONADES I TEMPORALITAT DEFINIDES EN EL PLEC.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya