Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

La possibilitat d'acreditar mitjançant la classificació empresarial NOMÉS opera en relació a la solvència tècnica o professional? O TAMBÉ en relació a la solvència econòmica i financera?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com estableix l'article 65.1.b) del TRLCSP, l'empresari pot acreditar la solvència indistintament mitjançant la classificació corresponent al contracte o bé amb l'acompliment dels requisits específics. Per tant, la classificació substitueix l'acompliment de la solvència específica esmentada al plec en la seva totalitat (inclosa la econòmica i financera i la tècnica i professional)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya