Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Els criteris que estableix l'apartat F per demostrar la solvència econòmica i financera (volum anual de negoci mínim i patrimoni net), són exigibles de manera acumulativa o alternativa. És a dir, cal acreditar el compliment d'ambdós criteris (volum de negoci i patrimoni net), d'acord amb els mínims que estableix el plec, o n'hi ha prou amb acreditar un d'ells?

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com diu l'apartat F del quadre de característiques del PCAP, els licitadors hauran de disposar de la suficient solvència econòmica i financera especificada, és a dir, d'amdòs criteris. En la documentació a incloure al sobre s'ha d'incloure declaració i DEUC on es declara que es disposa de la solvència. L'acreditació del compliment només l'haurà d'efectuar l'empresa licitadora en qui recaigui la proposta d'adjudicació per haver presentat la millor oferta, amb caràcter previ a l'adjudicació, tal i com s'especifica a la pàgina 16 del PCAP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya