Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Som una empresa americana amb treballadors a Europa. Seria això un impediment per particpar si més del 51% del I+D es fes aquí?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
07/08/2019 17:04h

 

Descripció de l'esmena: Traducció català

Resposta: D'acord amb les seccions 1.1.3 i 5.3 del "Request for Tender": La CPP està orientada a situacions que requereixen una innovació radical o R+D, per a les quals normalment no hi ha solucions al mercat o a prop d'aquest. Els proveïdors competidors poden tenir diverses idees per solucionar el problema, tot i que, com que encara no s'ha dut a terme l'R+D, no hi ha cap prova de quina d'aquestes possibles solucions alternatives satisfaria millor les necessitats dels clients.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya