Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

We are an American company with workers in Europe. Would this be an impediment to apply if more than 51% of R & D is done here?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
07/08/2019 16:28h

 

In Agreement with sections 1.1.3 and 5.3 of the Request for Tender: "PCP is open to all operators on equal terms, regardless of the size, geographical location or governance structure. There is, however, a place of performance requirement that they must perform a predefined minimum percentage of the contracted R&D services (51% in this case) in EU Member States or Horizon 2020 associated countries."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya