Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

S'ha rebut consulta respecte el criteri de valoració objectiu relatiu al soterrament de la línia elèctrica que resulta afectada pels treballs d'urbanització, en el sentit de si la millora s'ha d'assumir de forma completa o parcial i respecte a la valoració econòmica d'aquest soterrament.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Barcelonès
Codi d'expedient:
7ct/2017

 

Resposta: L'assumpció del soterrament de la línia elèctrica no és pot fer de forma parcial s'ha d'assumir de forma total. Pel que fa a la valoració econòmica d'aquest soterrament, no s'ha de tenir en compte el document de l'annex 13 elaborat per ENDESA. Aquest document es un pressupost indicatiu pel soterrament de la línia elèctrica de varios carrers. La valoració económica que cal tenir en compte és el que consta a la memòria (pàgina 10) que s'ha quantificat en 21.200 euros, sense IVA

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya