Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de febrer no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

S'ha rebut consulta respecte el criteri de valoració objectiu relatiu al soterrament de la línia elèctrica que resulta afectada pels treballs d'urbanització, en el sentit de si la millora s'ha d'assumir de forma completa o parcial i respecte a la valoració econòmica d'aquest soterrament.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Barcelonès
Codi d'expedient:
7ct/2017

 

Resposta: L'assumpció del soterrament de la línia elèctrica no és pot fer de forma parcial s'ha d'assumir de forma total. Pel que fa a la valoració econòmica d'aquest soterrament, no s'ha de tenir en compte el document de l'annex 13 elaborat per ENDESA. Aquest document es un pressupost indicatiu pel soterrament de la línia elèctrica de varios carrers. La valoració económica que cal tenir en compte és el que consta a la memòria (pàgina 10) que s'ha quantificat en 21.200 euros, sense IVA

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya