Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de febrer no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

S'ha rebut consulta sobre la data d'inici de les obres que s'indica en el projecte (1 d'octubre) i sobre el període en el que no es poden realitzar les obres.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Barcelonès
Codi d'expedient:
7ct/2017

 

Resposta: El projecte fa referència a dates de l'any 2015. Les dates d'inici de les obres i per tant les d'execució es fixaran un cop adjudicat el contracte durant l'any 2017, per la qual cosa les previsions que al respecte es contenen en el projecte no cal que siguin preses en consideració pels licitadors a l'hora de formular la seva oferta.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya