Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

En relació a la pregunta de data 27 d'abril de 2017 de l'empresa Impresiones Trasnskrit, SA sobre el Document Europeu Únic de Contractació y en concreto sobre "En la part V: reducció del nombre de candidats qualificats, que certificados ha de hacer figurar en el segundo apartado"

Òrgan de contractació:
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Codi d'expedient:
GO-2016-100

 

Resposta: En la parte V: Reducció del nombre de candidats qualificats (página 29) se especifica en el encabezamiento que el operador económico sólo ha de facilitar información cuando el poder adjudicador haya especificado los criterios o normas objetivas y no discriminatorias que se aplicaran para limitar el número de candidatos que se invitaran a participar en la licitación o diálogo. Este apartado no tiene que ser informado por el operador económico puesto que en esta licitación no se limitan el número de candidatos que participan.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya