Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

En relació a la pregunta de data 27 d'abril de 2017 de l'empresa Impresiones Trasnskrit, SA sobre el Document Europeu Únic de Contractació y en concreto sobre "En el apartado solvencia económica y financiera, a que ratios se refieren en el apartado 4 de la página 20"

Òrgan de contractació:
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Codi d'expedient:
GO-2016-100

 

Resposta: El encabezamiento del apartado B del DEUC especifica que el operador económico tiene que facilitar información cuando el poder adjudicador exija el cumplimiento de los criterios de selección en el anuncio correspondiente o en los pliegos de la contratación a la que se refiera el anuncio. En este sentido, el operador económico no tiene que facilitar información en el apartado 4 (página 20) puesto que ni en el anuncio ni en los pliegos se han establecido rátios financieros como criterio de selección.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya