Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

6a.- Pregunta) En relacio a la UdG- en la taula de la pàgina 64 del PPT en la volumetria d'usuaris figura 4.000, sense especificar quins usuaris tindran accés els equips del parc d'impressió. Si valorem els usuaris que s'indiquen per reprografia on es detalla el personal, en cap cas surten aquests 4.000. Cal saber si els estudiants tenen accés, mitjançant la targeta universitària, que s'indica en la pàg. 65, a l'ús dels equips instal·lats en el servei d'impressió, al marge dels equips de reprografia.

Òrgan de contractació:
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)
Codi d'expedient:
17/04

 

Resposta: 6a.- Resposta) Els estudiants de la UdG també tindran accés, mitjançant la targeta universitària, als equips instal·lats en el servei d'impressió, al marge dels equips de reprografia. Els alumnes hauran de carregar crèdit prèviament per a l'ús del servei d'impressió; i el personal PAS, PDI i col·laboradors imputaran la seva despesa als corresponents centres de cost de la universitat (o al seu centre de cost personal) tal com s'explica en el PPT (pàg. 12/75 Imputació a centres de cost).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya